LUCKY PÅ BILDENhejhej , jag tycker att det känns lite ovant att skriva på denna bloggen. Men det ska ju ändras snart hoppas jag. haha.
Idag vaknade jag 11 typ. Sen tittade jag klart på Harry Potter och fenixodern. Riktiga Harry Potter dagar jag har haft xD. Sen åt jag frukost, och ja sen har jag väl inte gjort så mycket mer, men skulle kanske vara med Emma idag. Men det får vi se senare :)
 
Ha det bra! / Anna

Min dagHejhej! så här har då min dag vart: jag vaknade halv tio och åt pannkakor till frukost , sen så tittade jag på Harry Potter och den flammande bägaren , sen så snakade jag med Emma på msn vi hade videosamtal vilket vi har nu med haha.
Sen så åt jag middag och efter det så stack jag till Emma. När jag kom till henne så fotade vi lite. Vi gjorde typ en bild när jag var död och så försökte vi lägga till blod , men allt såg så overkligt ut. hahah. Sen så cyklade jag hem och nu har vi ju videosamtal igen. men det vet ni ju redan haha, skrev det ju innan xD.

Ha det bra! :D


Ny blogg

Hej nu har jag skaffat en ny blogg. Min förra blogg hette miljak.blogg.se men nu ska jag påbörja med denna. och så hoppas jag att denna lyckas lite bättre än den förra :D.


BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0